Godnatt gott folk!

Jag åkte hem ifrån momma idag. Malin har sovit hos mig inatt så vi var vaken väldigt länge och bara skratta hela natten typ och sen skulle vi upp tidigt, så idag har jag varit ganska död om man säger så. Det var jätte varmt ute så jag och Malin satt ute och solade och hade det jätte skönt tills hon skulle iväg och äta.
På tåget hem somnade jag faktiskt och vaknade av att momma ringde mig, min munn var alldeles torr så jag har sovit med munnen öppen, snyggt Jessica! Jag vill inte ens tänka tanken på att jag kan ha snarkat när jag satt där. Undra egentligen hur många det var som såg mig.. Jag hade köpt mig en juice jag skulle ha på tåget men såklart glömde jag den hemma i kylskåpet hos momma. Jag ska alltid glömma något, så typiskt mig.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och gick sedan till Amanda som var så sugen på Cola. Vi gick till Statoil och köpte oss en varsinn läsk och bara pratade tills myggen började invardera oss. Vi gick hemåt och bestämde att vi skulle gå ännu en bit fast en annan väg. Vi gick någon skogsväg och sen gick vi hem. Vi måste nog ha gått minst 1 mil på den där promenaden.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig om jag inte ska kolla på film eller så. Jag ska plocka undan resten från min packning och borsta tänderna oxå innan jag ska lägga mig.

Godnatt, kramar ♥
/ Jessica

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0