Jessica = Modell

Hehe, har en sån känd blogg att jag har blivit erbjuden att bli modell ja. SUCK ON THAT! Haha nerå, men min vän Zoofie har testat på modell för en dag då man blir sminkad av makeup artister och sedan blir man fotograferad. Man får köpa bilderna sedan om man vill. Och när hon hade varit på det där så kan man, eller man kanske ska? skriva upp andra på en lista som kanske vill testa på. Så då skrev hon upp mig och de ringde mig idag och frågade om jag var intresserad, vilket jag är. Så jag hörde med Sandra om hon ville följa med mig dit och det tyckte hon skulle bli roligt. Men då var ju den stora fråga... Vad i helsike ska man ha på sig? Nu helt plötsligt kändes det inte som om att jag har nå fina kläder eller kläder över huvud taget. Panik redan nu. Har våran tid lördagen den 26 Mars kl. halv 1.
Men äh, får rota lite i garderoben och se om jag hittar något.

För övrigt så sitter jag i skolan nu och skriver och skriver. Har just ätit en banan och druckit en jätte god kopp med varmchoklad. Förresten, imorgon åker jag till Brunflo och är där i 3 hela veckor! Har fått praktikplats där på Frösön. Men den som har hjälpt mig med denna plats ska höra om jag kan få vara någon stans där det blir närmare så slipper jag hålla på att byta bussar. Men egentligen gör inte det mig så jätte mycket. Men det skulle vara så typiskt mig att råka hoppa på fel buss och åka åt ett helt annat håll än vad jag ska. Kanske jag råkar hamna i Krokom eller tillbaka i Brunflo igen? Haha nerå, är ju stadsbuss jag ska åka, satt på något av dessa ställen skulle jag nog inte hamna på ;-).


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Zoofie

ÅÅÅH! Fan vad roligt :D Hoppas ni får det jätte roligt :D tänk på att ni måste ha målsman med då ni är under 18 ^^ men de behöver bara komma dit och skriva på att ni får köpa bilder (om ni vill det), så gjorde min mamma ^^ hon åkte på en gång :)

Alltså fan vad roligt. Själv skulle jag vilja göra om det x'D hahah

2011-02-17 @ 14:44:08
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0