Bra dag!

Ja, idag har det varit en bra dag! For in snor tidigt och var först på skolan igen som vanligt. Vi hade Grafiskkommunikation första timman, me like, och sedan hade vi lunch där det var jätte goda paninis. Vad har hänt? Det var god lunch för en gångs skull?! Hihi. Nej men dagen fortsatte med Engelska där vi mest bara satt och pratade med varandra om allt mellan himmel och jord samtidigt som facebook var öppet.
Vi hade ingen sista lektion så då gick jag till Ybuss kontoret och beställde en resa hem ifrån Brunflo på söndag. Åker dit med tåg istället för annars måste jag få vänta i typ evigheter på bussen.

Alltså, under hela dagen har jag gått och varit pigg. Knappt gäspat något om jag ens har gjort det?! Men sedan när jag sitter på bussen hem så känner jag hur ögonen blir alldeles tunga och jag höll på att somna till vid flera tillfällen. Men nu ligger jag här hemma och ska alldeles strax ta och äta lite pangkakor med jordgubbssylt till. Åh, det är väl gott de! Sedan måste jag ta och skriva någon engelska uppgift som vi tydligen hade som ska in imorgon. Aja. Ska också packa väskan eftersom imorgon drar ja iväg till Brunfloo :-)




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0