If I said I need your body now, would you hold it against me?

Om ni bara visste hur mycket jag älskar lördagar! Vakna upp efter att ha sovit i år, inte känna någon speciellt press eller stress (inte denna dag i alla fall) och bara veta att det är okej att ligga i sängen och lata hela dagen! Dessutom så får man äta godis också. Det är ju ändå det viktigaste! Mera lördagar åt folket!

Ikväll kommer tjejerna över till mig och då ska vi tillsammans titta på melodifestivalen. Ska gå över till Ica och köpa en chipspåse senare, så det ska bli gott! Lättsaltade chips är nog den godaste chipssorten som finns. Har man tagit en så kan man inte sluta. Jag älskar dem som har lite mer salt på sig, så jag sitter typ alltid och hoppas på att det är en sådan när jag stoppar ner handen i påsen och tar upp en. Men varför äter jag aldrig chips? Köper bara godis jämt om jag känner mig sugen på något :o. Haha ja, onödig fakta.

Men hoppas det är bra med er! Med mig är det helt okej. Är fortfarande på psykohumör för att min ipod är borta.. Har dock fått en ny mobil. AnnMaries gamla, så jag har mitt gamla nummer igen eftersom vi beställde ett nytt simkort och aktiverade mitt nummer igen :-)




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0