In the skuule!

Sitter i skolan helt själv bland alla ettor. Alla tvåor och treor är på praktik. Eller okej, jag har ett en enstaka två och en enstaka trea. Men har suttit och skrivit på min novell hela dagen. Känns skönt för nu är den snart klar. Fattar inte vad som har hänt med min otroligt dåliga fantasi?! Nu helt plötsligt går det bra att skriva. Aja, ska snart ta och packa ihop datorn och åka hem. Orkar inte sitta här längre så jag skriver klart novellen när jag kommer hem istället.

Åh vetni? Eller ja det gör ni ju, men igår kom det ännu en liten prins till i världen. Min syster for in igår och födde en liten pojke till. Åh, är så glaaaaaaaaad! Can't wait to meet them på sportlovet vecka 10. Då åker jag dit vare sig de vill ha mig där eller inte. ;-) Men det tror jag att de vill, för annars jävlar! Haha. Nä, men ah.

Måste även säga att jag har haft en otroligt skön helg. I lördags kom ju mina små kyklingar hem till mig så vi badade jacuzzi, snackade och sedan tittade vi på Melodifestivalen. Tycker inte att någon var så värst bra förutom Christian Walz och Brolle. De fastnade inte först när man lyssnade på dem, men när man hörde dem sedan igen så tycker jag att de är rätt bra.

Men nu ska jag ta och kila iväg. Ma hores och slynes! HAHA NERÅ!! Förlåt, men var tvungen... Haha.. Men vi hörs, Ciao!

I morse när jag skulle gå till bussen. Fint väder, me like!


Och här sitter jag och skriver. Vet inte varför bilden blev liggandes, men orkar inte ändra.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0