19 Maj 2010

Idag är det ingen vanlig dag för det är Jessicas namnsdag idag. Grattis till mig!! Öh ja, om ni inte visste så heter jag Maj i andra namn ;-)

Vilken härlig dag det har varit idag, trots vädret! Alla 3or samlades på stortorget och spelade hög musik, sprang omkring på skolan och var full och jjaah...En råkade slå mig i huvudet med armen, det var inte med mening, men är man en etta så får man stå ut lite :-).
Jag ''skolkade'' från matten en stund för att kika på när de samlades utanför. Man nästan kände deras lycka så man kunde inte sluta le där ute. Okej, jag skolkade inte! Jag frågade min sura lärare om jag kunde få titta på när de är där ute eftersom alla andra fick göra det (inte i min mattegrupp) så jag fick svaret ''Varför ska du göra det? Du går väl inte i 3an?''.. Bajsa på dig Fredrik! :-) hihi!

Efter att ha haft lite engelska och typ en kvarts matte så fick vi sluta för dagen. Jag hade utvecklingssamtal halv 2 som gick jätte bra. Min snälla mattelärare tycker att jag kan nå ett VG i matte. Eftersom att jag läser matte A i två år så kommer jag, om jag lyckas, få det där VG:t i slutbetyg i 2an.

På stortorget i Sundsvall. Om 2 år är det jag som står där :')




SER NI MIN SKOLA DÄR? SER NI???? *pekar*


Tagen från ett fönster från skolan


Jag längtar som ett jävla as till jag står där på studentdagen och skriker "VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAAGIT STUDENTEEEEEEEEN.. FÖR FAN VAD VI ÄR BRA!!" och samtidigt gråta av lycka att efter 13 års skola så är man fri. Inte om man ska läsa vidare dock, vilket jag inte vet om jag ska göra eller ej. Har ingen aning om vad jag ska bli när jag blir stor.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0