Halsont och sliten!

Usch, det känns som om att jag inte har sovit på en hel vecka. Mina ögonlock vill bara fara igen, min hals värker och jag har ont i huvudet. Så typiskt att alla i klassen förutom oss 8 som räknar i den gruppen med mer hjälp, har sovmorgon imorgon. De har avslutat sin mattekurs A. Själv börjar jag 08:15, så det blir till att vakna klockan 05:00 inatt!

Började dagen med idrott då vi även hade prov i HRL. Det gick jätte bra, fick VG på det. Kändes bara så otroligt fånigt när man satt och skulle skaka liv i dockan och sedan ringa ambulansen med en kartongtelefon under tiden läraren sitter och tittar på. Började skratta då såklart, men man behövde bara berätta vad jag skulle göra och visa hur man gjorde, så det inte blev så mycket teater.
Sedan hade vi svenska och efter det slutade vi.
Gick till tåget som var ersatt med buss och åkte hela vägen till Hudik för att besöka tandläkaren idag igen. Var där igår med.
Igår gjorde de bara avtryck så de kunde göra en ny protes till mig. Idag var jag och hämtade den. På lördag 10:15 ska jag dit igen och göra lite ändringar med den.
Det tog bara 15 min där inne, så jag gick sedan ner till bussstationen och väntade på bussen som kom kanska precis.

Nu är jag så himla trött att jag tror jag nästan ska sova en liten stund. Ha det så bra!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Antonioane

Great website with loads of information, love the bit about What is Love. Keep it up please!!! My best wishes to you!

2011-01-31 @ 10:16:26
URL: http://antonioane.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0