TISDAG - JessiCa!

Herre gud. Det känns ju inte alls som det är tisdag idag. Kändes som om att det var onsdag eller torsdag idag. Möh...
I alla fall så ligger jag är i sängen efter en lång dag. For in till Sundsvall tillsammans med Amanda efter praktiken idag. Vi kirrade 200-dagars festen biljetten och sedan mötte vi upp Ida för att sedan gå och fika inne på Waynes. Jag var vrålhungrig och det skulle ta en stund innan jag skulle få mat, så jag köpte en macka och drack ice-chailatte.

Strax innan halv 7 så var jag hemma och kunde äta middag. Dock var jag inte så hungrig längre, men tryckte nog i mig maten ändå.



En sak som jag stör mig så sjuuuukt mycket är när folk inte kan stava till mitt namn. OKEJ, jag vet att vissa inte vet, men gaah fråga om jag stavas med "k" eller "c". Jag tar faktiskt tid till mig och frågar hur personen stavas. Frågade en som kom ny i min klass till exempel om hade två eller ett "b" i sitt namn när jag skulle skriva ner det på ett sketet papper på friluftsdagen i början av terminen. Jag VET att det här inte är hela världen, men huuuuu det stör mig så på att det står K istället för C!!
När jag får tid-kvitton hos tandläkaren brukar de också skriva Jessica med ett k. De till och med skrev Jessixa en gång.

Här då:


Det är nästan så att jag snart börjar tro att jag heter Jessika.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

Men jag då.... INGEN kan stava mitt namn, men det är väl för att jag är ensam om det.

2011-10-26 @ 17:42:45
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0