Måndag

Godmorgon! Om jag har sovit gott? Knappast! Somnade aldrig när jag lade mig för att sova. När jag väl somnade sov jag kanske bara en halvtimma eftersom jag vaknade av en jävla massa fågelkvitter, fiskmåsar också något annat hemskt ljud alldeles som att det var någon som klev på en hundvalp. Sedan somnade jag om och vaknade. Höll på sådär tills halv 7 i morse då jag fick nog och stoppade in öronpropparna. Varför jag inte satte in dem från första början? Det vet jag faktiskt inte.

I alla fall sov jag inte lika länge som igår som ni kanske har märkt. Min momma är på väg ner hit för att hämta min moppe och hämta upp mig så vi ska åka till Hudiksvall en sväng för att fika eller något. Sedan släpper hon av mig här i Gnarp igen och far hem igen.

Imorgon är det dags för ett Gävle besök igen. Jag ska ta en buss som går klockan 7 från Hudiksvall. Denna gång ska de bara ta röntgenbilder och sedan kolla hur allt har läkt. Sedan i juli är det dags för skruvar och grejjer. Det ser jag riktigt fram emot!

Men näe, ska nu ta och göra mig klar och gå ner och äta frukost. Ha det så bra!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0