Nässelutslag var det ja

Klockan 08:15 i morse klev jag upp i sömnen eftersom momma sulle ringa till hälsocentralen och försöka få en tid. När klockan var 9 hade jag tid. Jag kunde inte riktigt ta några prover eftersom jag är inte skriven här, men doktorn kollade på mina utslag och hon var nästan säker på att det var nässelutslag, det var väl också något som vi hade trott att det hade varit också. Hon skrev ut allergitabletter och sedan gick jag och momma och fikade här uppe på fiket.

Efter att ha tagit en allergitablett så började det att klia på andra kroppsdelar som på knäna, höften och även i svanken. I svanken och höften har jag stora knölar som typ jätte stora myggbett. Jag har "smörjt" in mig i potatismjöl för det ska tydligen hjälpa lite, vilket det faktiskt gör. Det kliar ingenting just nu.

Just nu ligger jag i soffan och känner bara hur sömnigare och sömnigare jag blir. Allergitabletterna kunde gör så att man blev tröttare, men jag är även riktigt trött efter att ha bara sovit 4 timmar i natt. Så jag ska ta och försöka sova lite nu hade jag tänkt. Men jag vill också bara ligga och lyssna på musik. Men nä, det blir sömn. Kan inte sluta gäspa!

Så här snygga var mina ben precis när det börja klia:







Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0