Sega dag fan...

Asså fy fan vad jag är trött! Kom hem från Gävle för ungefär en halvtimma sedan efter att ha tagit några röntgenbilder, snygga bilder (not) och en massa pill i munnen.
Halv 5 i morse var jag uppe med tuppen, som jag tyvärr slängde i väggen på väg upp. Vid halv 6 for jag till Hudiksvall och vid 7 tiden hoppade jag på bussen till Gävle. När klockan var 9 var jag framme och satte mig i väntrummet. Hade ju min tid klockan 11 såklart. Efter att ha somnat klockan 1 inatt så kan ni ju inte tro att man var så särskilt pigg, utan jag sitter där och somnar. Vaknar upp och det sitter en massa folk omkring mig. Undrar hur många facebookssidor jag är med på nu?! Skämt å sido. Var mest bara gammelfolk.

När klockan äntligen blev 11 tog vi röntgenbilder som tog ungefär 10 min. Sedan fick jag sitta och vänta i 40 minuter tills jag skulle träffa tandläkarna. De gjorde sitt och när klockan var halv 1 var jag klar för dagen. Jag gick ner till entrén och köpte mig korv med mos med DILLkrydda på? Sa ju att jag ville ha grillkrydda.... I alla fall satt jag där ända tills klockan blev halv 3, för då gick jag iväg och satte mig någon annan stans i närheten där bussen skulle gå. Den kom klockan 3 och sedan 10 över rullade vi iväg mot Hudiksvall.

Ja, ikväll blir det då en jävla tidig kväll för mig ska ni då allt ha klart för er!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Olivia

hej gumman tänkte bara berätta varför jag inte hörde av mig i helgen som jag sagt, men min allergi blev sämre och sämre så jag ville inte lämna huset, men ska till läkaren på torsdag så då kanske det blir någon ändring! men imorgon slutar jag i alla fall skolan och börjar flytta hem lite smått, så snart ses vi om du fortfarande vill, pussar från sundsvall <3

2011-06-07 @ 19:57:43
URL: http://olivialindqvist.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0