Blixtrar och dunder

Vaknade vid 10 imorse efter ca 18 timmars sömn inatt. Somnade vid 5 tiden igår på eftermiddagen, sedan kom AnnMarie in och väckte mig vid halv 8. Var då vaken i en timma och tittade på Andra Avenyn tills jag somnade om igen. Vid 3 inatt vaknade jag och trodde att jag inte skulle kunna somna om igen vilket jag tillslut gjorde efter någon minut.
När jag vaknade imorse gick det åska och det gjorde det i några timmar. Det gick så hårt att ett billarm på gatan här började att gå. Hörde också att det haglade jätte stora isklumpar i Sundsvall också.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har legat och lyssnat på åskan och även tittat en massa på Andra Avenyn. Tycker att det är så tråkigt att det inte sänds på tv längre.. De kan ju åtminstode sända de gamla avsnitten om de inte tänker göra nya.

Just nu ligger jag med ett sprängande huvud. Ska ta och gå ner och ta en alvedon eller något och hoppas på att det släpper.

Ikväll kommer Amanda och Sandra över. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det kommer nog bli mysigt! :-)
Imorgon åker jag till Sundsvall för att umgås med Elin. Tänkte ta oss en tur till Birsta och sedan stannar jag hos henne över natten. Ska bli så kul att få träffa henne igen, det var ju så himla länge sen nu. :-/

Näe nu tänker jag gå ner och övervinna huvudvärken. Önska mig lycka till!

Bjuder på en sjukt bra låt:


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0