Emotions you can't control anymore

God kväll!

Imorse ringde pappa och väckte mig och frågade om jag ville hänka på en liten cykeltur, jovisst ville jag det så jag slet mig ur sängen för att sedan trycka i mig frukosten. Sedan promenerade jag upp till honom och satte mig på cykeln. Vi cyklade en mil ungefär. Svetten bara rann på mig. Vi hade knappt kommit iväg fören jag började flåsa och längta efter vatten. Konditionen måste verkligen tränas upp asså, för det här går inte längre. Haha.

Ikväll ska jag följa med in till stan för att kolla på allt folk som är ute och yrar på Yran. Ganska coolt att man ändå kan se den stora scenen när man står en bit ifrån insläppet. Hehe får väl se om det är några bra som ska spela där ikväll. Hörde att Eric Saade ska vara där ikväll, men vilken tid det är, det har jag ingen aning om.
Var iväg igår med och kikade omkring. Blev bara hungrig ja så vi gick och åt på Mc Donalds, sedan kollade vi lite mer tills klockan började bli ganska mycket så vi for hem.
Hade lite svårt att somna så jag var till och med tvungen att ta en allergitablett så jag skulle bli trött vid halv 5 tiden. Då lyckades jag äntligen somna. Har legat en stund i soffan och tittat på Vänner. Höll på att somna flera gånger då, men jag ville bara fortsätta kolla.

I alla fall så ska jag hinna lägga upp dessa underbara låtar innan jag måste sticka iväg. Är helt betuttad i dem.




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0