Underbara dröm

I natt var första gången jag drömde att jag ramlade och vaknade med ett ryck. Jag stod i en trapp och tappade balansen så jag föll. Precis då vaknade jag innan jag hann slå i något. Jag har vaknat många gånger förut av ett ryck, men jag har aldrig drömt om något att jag har snubblat eller fallit ner någonstans. Det har liksom bara varit som en vanlig dröm.

Sedan somnade jag om och drömde om att jag skulle på en Tokio Hotel konsert. Jag var där med pappa, som för en stund hade klätt ut sig till Bill Kaulitz, min lillasyster Veronica, Malin och Sandra är de som jag bara kommer ihåg att de var med. Det blev inte riktigt som en riktig konsert. De sjöng några av deras låtar och några andra låtar. Kommer inte ihåg vilka, men de höll inte på länge. Gustav kastade ut sina trumpinnar, hann inte fånga den första men den andra studsade omkring så den gick sönder. Sprang som fan efter den och tillslut fick jag tag i en halva av den. Kom tillbaka till min plats och där står Malin och skrattar åt mig.  Efter ett tag gick de ut i publiken och pratade lite med alla fans. Jag var en av dem. Sedan var vi ute helt plötsligt och jag tog hur många bilder som helst med Bill.
Kommer inte ihåg så mycket mer, men asså åh, hur underbart som helst ju!

Precis när jag hade lagt mig så skulle såklart en jävla snuskfan komma in. Jag har nog mött malarnas drottning. Den var ju hur jävla stor och fet som helst ju. Fy helsike vad jag stod och rös och äcklades efter att jag hade slagit ihjäl den.

Här har ni snusket sönderslagen:


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0