Min vecka

Oj, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har inte haft någon lust att blogga under veckan så jag har bara låtit bli. Är i Brunflo nu och detta är vad som har hänt under veckan:

Måndag: Kom hit till Brunflo, Malin kom över och vi gick upp på Shell och köpte lite godis och satt utanför där en tid över att de hade stängt. Gjorde bort oss gjorde vi också. Men man blir ju inte förvånad direkt.

Tisdag: For in till stan med momma, vi fikade, mötte upp Mikael och sedan sprang vi några ärenden på stan tills de åkte hem. Då kom Malin in till stan och vi gick och kollade runt en del. Mycket fint på Gina som är på rea. Fick med mig 3 plagg hem som jag är helt förälskad i, och för det betalade jag 247 riksdaler sammanlagt för. Sprang sedan omkring på stan och kollade runt, köpte mjukglass och satt ute i solen. Vid kvart i 7 var vi hemma.

Sjukt dåliga bilder. Gick inte att få bättre, tyvärr.


Kunde inte bestämma mig vilken färg jag ville ha, så jag köpte båda.


Skitsnyggt instoppade i ett par jeans.


Onsdag: Den stora dagen. Idag blev jag myndig. Fick lite främmande, åt tårta, spelade cs och gosade sönder mina hjärtan Kickan och Killen hos pappa och sedan på kvällen gick jag ner till min moster och vi åt marängswisch och tårta och pratade en massa. Mysigt!



Haha snygg bild. Not.


Tosdag: Klev upp, gjorde mig i ordning, satte mig vid busshållsplatsen och väntade på bussen men då kom pappa och åkte förbi så jag åkte med honom in till stan. Sprang bara in fram och tillbaka in på ÖP och köpte en biljett och sedan åkte vi hem.
Vid 7 tiden gick jag över till min moster och åt där. Vi pratade ännu mer, tittade på Ondskan och vi målade naglarna.

Min födelsedagspresent till mig själv.


Fredag (idag): Vaknade vid halv 1 och nu ligger jag i soffan och håller på att kissa på mig. Jag envisas att skriva klart detta inlägg innan jag kan springa iväg till toan. Måste sedan göra mig klar för sedan ska jag på kalas. Idag är det min farmor som fyller år. Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Hoppas på att få vara med Malin. :-)

Okej, nu MÅSTE jag verkligen springa iväg på toaletten.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0