Fredagen den trettonde

Tjena, läget?

Idag är det bra med mig. Är liiiite smått rervig för jag har redovisning idag på Filmkunskapen och jag har inte kunnat förbereda mig något. Hörde att fler i Filmkunskapen inte hade förberett dig heller så jag känner mig lite lugnare. De är ju nu i alla fall förberedd om det skulle bli några misstag för mig.

Annars är det bra. Låg och läste till strax innan 11 igår kväll och sedan somnade jag typ på en gång efter att jag hade släckt lampan. Sedan ringde min väckarklocka halv 10 imorse och det var då ett jävligt bra tag sedan jag kände mig så utvilad. Jag gjorde mig klar för skolan, men hann inte äta frukost. Sedan fick jag kuta allt vad jag hade till tåget som kom när jag var typ 100 meter ifrån. Jajamen, lungorna höll på att spricka på mig.
På tåget fick jag sitta typ en kvart och kippa efter andan, och sedan en timma efter slutade lungorna att stickas.

Kommer till skolan och får syn på att Ann inte var här idag heller, så jag och Julia tog oss en liten promenix på Hemköp och köpte frulle. Gjorde även té i cafét också och idag blev det för starkt. We need you here, Ann!

Efter skolan så följer gosElin med mig hem och stannar hos mig tills imorgon. Jag bojkottar 150 dagars festen på Oscars ikväll, fast det är ju mest för att jag inte har råd. Äh, det gör inte så mycket heller. Kommer få en toppen kväll med världens bästa Elin! ♥




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Vannichi

Vad gör du? :)

2012-01-13 @ 19:51:26
URL: http://vannichi.blogg.se/
Postat av: ZOOFIE

Jag visste inte ens att det var 150-dagars idag.. haha, det säger väl en del x'DDD haha

2012-01-13 @ 22:45:30
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0