Onsdag

Idag blev det en riktigt kort dag på skolan. Hade arbetsmiljö och säkerhet klockan 10 till 11 och egentligen skulle jag ha håltimma från 11 till kvart över 3, men jag och Sebastian gick och pratade med våran lärare vi har på Desktopen och frågade om vi bara skulle gå igenom in-design lite snabbt, och det programmet har vi använt väldigt mycket i både ettan och tvåan så vi behövde inte gå på lektionen idag. Skönt!!

Hinner ta halv 1 tåget hem, men jag tänker sitta kvar på skolan till 2 och göra lite skoluppgifter istället, annars blir det aldrig gjort. Kommer bara lägga mig i sängen och somna när jag kommer hem annars, för idag har jag varit riktigt trött! Höll inte på att ta mig ur sängen imorse, och när jag hade gjort mig klar så var det en kvart kvar tills jag skulle till bussen och då lade jag mig i min sköna säng igen och slumrade typ till. Vaknade efter 10 min och fick nästan lite panik att jag hade missat bussen, så jag klev upp och klädde på mig och gick iväg. På bussen slumrade jag till några gånger också. Vaknade flera gånger av att mitt hår kittlade mig i ansiktet väldigt mycket, ååh hatar när det blir så! Sedan rycker man till också då man känner att mobilen glider ur handen ens och att munnen öppnas för att man slappnar av så mycket.

Ann är fortfarande sjuk idag, men man har fått göra té och kaffe själv bara man betalar det, så jag gjorde mig lite té och det tänker jag låta Ann fortsätta att göra åt mig, för det blev verkligen inge bra då det blev as svagt..

Nåja, ska ta och börja med skoluppgifterna nu så råkes ma sæn.



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Linn

Finaste du!! <3

Så genuint vacker hela vägen, längst inifrån och ut.

2012-01-11 @ 21:25:24
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0