Måndag

Sitter på skolan just nu och hade Naturkunskap för en timma sedan. Höll bara på med nå laborationer, as tråkigt! Har haft håltimma sedan dess och det är även 40 minuter kvar av håltimman innan det blir lunch. Sitter och lyssnar på en massa musik och ska ta och maila min rektor.

Annars då? Jo tack det är bra! Har haft en väldigt bra helg faktiskt. Har varit med Malin, varit och fikat med momma och Mikael, varit mer med Malin och sedan har jag hälsat på pappa.
Har dock en känsla att min dag kommer övergå till en riktig damp dag. Har Multimedia B nästa timma....

Imorgon är jag ledig från skolan. Ska till Gävle sjukhus över dagen. Kommer inte ihåg vad de sa vad de skulle göra, men antagligen prova tänder och kanske slipa ner en framtand samt tänderna i underkäken och bygga på nytt eftersom de är halvslagna. Bedövningssprutorna... *ryser*

Men faanårå vad det ska snöa hela tiden! Snöade hur mycket som helst i Brunflo, och när jag klev av tåget i Gnarp igår så snöade det så förbannat mycket och det har snöat hela natten, så idag var det jag som fick gå och plumsa i snön på väg till bussen... Det har slutat snöa nu tack och lov, så nu är det bara att vänta på plusgraderna.

Mycket snö i Brunflo.



Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0