Glöm bort mig är du snäll!

Igår kväll var jag riktigt sinnut! Kände bara för att hämta en stor fet jävla yxa och kasta på någon, allra helst personen som gjorde mig så jävla förbannad! Vaknade upp med samma irritation imorse men förhoppningsvis lägger det sig så snart då mina vänner dyker upp. Det är ingenting att lägga ner en massa energi på, varför ska jag göra det ens?

Igår när jag somnade så hade jag en sån där konstig dröm igen, att allt bara går så trögt, att jag inte kan skrika osv. Fast denna gång visste jag att jag drömde, för i drömmen var jag uppe och gick, skulle försöka göra oväsen genom att kasta saker i golvet och i väggen, försökte skrika men då gjorde det bara ont i vänster öra på mig. Kastade jag en sak i golvet så gick det så trögt så jag typ lade saken på golvet.
Jag vaknade där emellan någon gång och orkade inte bry mig. Jag somnade om och drömmer samma sak igen. När jag sedan vaknade kände jag hur trögheten sakta for ur mig och allt blev som vanligt igen. Somnade snabbt om igen och då sov jag riktigt och drömde inget speciellt!

Hur som helst så ska jag ha Multimedia B i 2,5 timmar och sedan Mediaproduktion B i 2,5 timmar idag. Sedan sätter jag mig på tåget mot Brunflo. Ikväll är det jag och Malin som ska göra Östersund osäkert!

Nä nu börjar lektionen så jag ska ta och stänga ner här och sedan.. ja jag vet inte.. vi får väl en uppgift idag.

Tjarrå!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0