091008 = Grattis mamma!

Ska skriva ett litet inlägg här nu.
Jag stannade hemma från skolan idag eftersom mitt huvud har svikit mig i flera dagar i sträck nu. Jag har passat på att gjort en massa arbeten så det känns verkligen skönt. Imorgon blir det skolan eftersom jag har matte prov och jag har mediekunskap. De sista lektionerna behövs verkligen eftersom min tidning jag gör ska alldeles strax vara klar. Så, jag har inte råd att vara borta en dag när vi har medieproduktion. Imorgon är det redan fredag. Herre gud vad veckorna flyger bara förbi. Jag hoppas att jag hinner med allt jag ska göra.

Jag har lyssnat på Tokio Hotels nya album Humanoid hela dagen. Den är verkligen sjukt bra! Det här albumet är annorlunda mot vad alla deras gamla låtar är. Vad kan man säga? Den här är mer ''poppigare''. Jag kan inte slita mig ifrån den.



Idag är det den 8 oktober och mamma skulle ha fyllt 39 år. Jag hoppas hon får en fin födelsedag där uppe bland alla fina änglar. Vi alla vet ju att mamma är den finaste! Saknaden är obeskrivlig.



Förresten, har ni kikat in i min storasysters blogg?
Jag hade lovat att designa den osv, men jag tror att det kan ta ett tag. Jag har inte tid just nu, mitt skolarbete tar upp all min tid. Jag hoppas att det inte blir lika mycket efter lovet. Klicka här
för att komma till hennes blogg :)




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0