Fredag/Lördag ♥

Min helg har varit den roligaste på länge. I fredags åkte jag och Sandra ner och badade, dock var det väldigt kallt i vattnet och jag som blivit en badkruka stod minst en halvtimma på att doppa mig. Men alldeles i slutet när vi skulle kliva upp så började jag simma. Jag sov även hos Sandra den kvällen. Trött som bara den var jag. Vi kollade på film '' Gustav 2''  och vi gjorde varm choklad och mackor vi satt mumsade i oss under ett varmt täcke. På morgonen vaknade vi riktigt ungefär vid 11-12. Vi bakade cheesecake som vi skulle ha till kvällen då vi hade tjejkväll, jag Amanda och Sandra. Efter vi gjort den så gick vi ut och solade tills jag åkte hem.
Vid 8 gick jag över till Amanda som jag fick skjuts av på hennes moppe ner till Sandra. Vi satt först vid Sandras dator och kollade på karuseller på Liseberg. Fatta vad jag längtar till att åka dit eller? Snart så..
Efter att Sandras Pappa, systrar och annat folk for iväg till cruisingen i Hudiksvall så tog vi fram den efterlängtade cheesecaken. Minst MVG + på den goda kakan :-). Efter några bitar av den så skruvade vi upp volymen på sterion och bara släppte loss, hehe... Hoppas ingen såg oss ;-)...

När klockan började närma sig 1 gick vi ut. Jag skulle hem så Amanda och Sandra följde med mig nästan hela vägen hem till mig.


Sandra i fredags när vi badade ♥


Havet i mitt ♥


Cheesecake bakning i lördags.



Den otroligt goda cheesecaken. ♥





Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0