090719

Alltså, det värsta att vakna till på morgonen är fan att någon står och dammsuger. Det är inte första gången jag vaknar av den där hemska dammsugaren på morgonen. Det värsta av allt är det utanför mitt rum AnnMarie dammsuger oxå. Det är sommarlov och jag vill inte vakna klockan 9 på morgonen. Låt mig sova! För det behöver jag. Jag fick ta och kliva upp och fika. Då var AnnMarie påväg till sängen igen för att sova... Ska jag vrida upp det högsta volymen på datorn jag oxå? Jag är morgon sur. Får jag inte vakna av mig själv så dlskjgzkdhafoöidh<dfh. Blä!

Idag är det trist väder så det gjorde då inte humöret bättre. Godis sugen som attan är jag och jag är pank. Hur går det ihop? Någon som vill trösta mig med att gå och köpa en påse med en massa lysmelk, geisha, lakritsfiskar, sockerbitgodisar och sånna där blåa kulor. Det bara vattnas i munnen... Det borde inte finnas godis! Beroende..

Huhuhu, jag har inget att skriva om heller, jag börjar tröttna på bloggen.. Men jag ska inte sluta blogga Olivia, du vet hur mycket jag gillar att läsa din blogg ;-). Slutar jag blogga, slutar hon. Så det är bara lika bra att fortsätta.

Ha det bra ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: emma

Vilken fin blogg :)

2009-07-19 @ 18:25:58
URL: http://kisseen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0