090818

Nu om bara några dagar börjar skolan igen. Jag längtar som bara den! Bara jag som redan längtar tills nästa sommar?
Denna sommar har ju inte alls varit nå fin. Jag har hunnit gjort allt förutom att ligga på stranden och sola och bada. Knappt har jag hunnit badat i Storsjön heller. Det har ju inte varit nå fint väder alls nästan, inte på mina lediga dagar. Det var ju som allra mest fint väder när jag jobbade.

Sitter hos pappa nu med Malin. Vi ska snart ta och leta reda på en film När karusellerna sover. Haha, det är en sån jävla ful film det. Men jag och Malin har udda filmsmak. Jao, och vad har jag gjort idag? Hm, jag sov till 1 eftersom jag inte kunde sova förens klockan slog 3 någon gång i natt. Sen ringde Malin till mig och kom. Vi har kollat på Svampbob och ätit chokladpudding med mera.

Imorgon åker jag och för att träffa farmor och på fredag åker jag till Hoting och sover över där hos Helena, Dennis och lill Theo tills på lördag då jag ska jobba på Jamtli på kvällen. På söndag åker jag även hem till Gnarp igen. Det är ju den 23e då och det har gått ett år sen den dagen mamma försvann för oss. Och den 24 börjar skolan.

Det var allt för mig, hoppas alla har det bra så skriver jag mer sen när jag kommer hem. Njut så mycket ni kan av sommarlovet, nu har vi bara en lång kall vinter framför oss... :( ♥


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0