090824

Hej bloggen!

Nu har jag inte skrivit blogg på länge så jag kan skriva lite om vad jag har gjort.

Fredag:
Kliver upp halv 7 efter 4 timmars sömn. Jag kunde ju aldrig somna den natten. Jag skulle upp så tidigt för jag skulle med en buss som gick 10 i 8 ifrån Östersund som skulle ta mig till Hoting där syster bor med Dennis och deras lilla Theo. Pappa skulle endån till Hammerdal till farfar så jag åkte med han dit och hälsade på som jag inte gjort på flera år.. 3-4? Iallafall så hoppade jag på bussen där uppe så jag kom senare fram till Hoting vid 10 tiden. Typ hela tiden jag var där satt jag med Theo. Han är så oooooooooootroligt söt, går inte att beskriva hur söt ungen är. Vi vart även bortbjudna på middag hemma hos Dennis farmor och farfar. Efter det så gick vi hem igen och kollade på tv och åt godis, dock gosade jag med den sötaste godisen.. :).
Vid 2 någon gång somnade jag. Direkt när jag la mig ner i soffan.


Goseligos i soffan.

Lördag:
Ställde klockan på 9 eftersom bussen hem gick halv 12. Så jag ligger där och snoozade minuter efter minuter tills jag ställde om klockan helt till halv 11 då jag riktigt insåg hur mycket klockan var. Så jag springer upp och väcker Helena. Jag hann ju bara göra mig iordning och så, inte hann jag rå om Helena eller Theo heller nå mycket :(. Men bussen kom då och jag åkte ju den långa resan till Östersund där momma och Mikael mötte upp mig. Vi gick och åt på stan och kikade lite, efter det åkte vi hem. Jag gick upp och hälsade på pappa och mina andra syskon samt Kickan och Killen (hundarna).
Robert Wells skulle ha en spelning på Jamtli där jag, momma och Mikael skulle få små jobba lite så vi kom in gratis, hihihi. Inte vart det nåt jobb för oss så vi fick kolla på hela Wells spelningen istället.


Robert Wells på Jamtli.

Söndag:
Klev upp vid 11 tiden och gjorde mig klar eftersom jag, momma och Mikael skulle åka till mammas grav. Det var ju 1 år sen hon gick bort så vi åkte dit och satte blommor och även ett kort på mamma. Vi for sen hem och jag hann ju bara äta och fixa ihop packningen min tills jag skulle upp till bussen hem till Gnarp. När jag kom hem packade jag upp och sen kom Amanda över till mig så vi satt och pratade för det mesta. När hon gick hem duschade jag och gjorde mig iordning för sängen, sen vart det godnatt.


Veronica som fotat.

Måndag (idag): Upp klockan 6 eftersom att tåget till Sundsvall gick 07:10 här ifrån Gnarp. Vi började skolan idag klockan 9. Vi var framme i Sundsvall strax före 8 så jag Amanda och Sandra satt ute och frös i en timma. Idag hade vi upprop, gjorde en ''lära namn leken'', få skåp, lunch.. Jag kommer inte på nå mer vad vi gjorde under skoltiden, om vi ens gjorde nå mer!? Men efter skolan gick jag och Amanda och mötte Sandra och Julia inne på Kicks. Vi gick senare och mötte Diana som satt med Elin inne på Thoréns. Jag, Amanda, Sandra och Julia gick och fikade.. Eller ja, jag och Amanda fikade rättare sagt. Vi gick och kollade och köpte hänglås till skåpen vi har i skolan och sen åkte jag, Sandra och Julia med bussen hem.

Just nu sitter jag här hemma och läser lite bloggar och lyssnar på musik. Jag har även fått lånat kärleken av Olivia ''Så länge vi båda andas'' Sista boken ur Twilight-serien. Jag ser fram emot att läsa ur den dubbelt så tjocka boken senare, jag ska bara skriva klart här och lägga in lite bilder.


Me like. ♥

Nu blir det till att läsa här lite, ha det bra alla kära läsare. Vi hörs kanske ikväll =) ♥.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: sara

Fin blogg :)

2009-08-24 @ 21:34:24
URL: http://miissbitch.blogg.se/
Postat av: Karro

Ååh, Twilight-serien är underbar. Vet inte hur många gånger jag läst alla 4 böckerna. :P



//Dennis syster :)

2009-08-24 @ 22:49:02
URL: http://cameraobscura.webblogg.se/
Postat av: JESSICA

Sv. Du har också fin blogg!

2009-08-25 @ 11:42:08
URL: http://saknarminjonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0