Måndag

Hallon!
 
Tidigt i morse vaknde jag av att något rör min kind lite ömt och försiktigt, jag kollar upp och märker att det är Linus som ligger vaken och smeker mig på kinden. Underbara människa! Somnade sedan om och vaknade klockan 11 och klev upp klockan 12 för att sedan ställa mig å göra en omelett med avokado *nYtTiGa TjEjEn*. Gjorde mig sedan klar och gick min väg ner till Agera nere på stan.
Det vi fick göra var att presentera oss själva, berätta vem man var, vart man hade praktiserat/jobbat och vad man hade för drömmar och visioner. Såklart fick ju jag börja. Men det gick bra, kändes så himla naturligt och var inte nervös alls. Mitt hjärta brukar i vanliga fall hamna i halsgropen samtidigt som det slår 10 gånger mer än vad det brukar, men hjärtat slog inte ens ett extra slag. Wohoo!
Vi fick också göra en gruppuppgift och prata med varandra för att lära känna.

När jag kom hem så började jag med att diska och sedan gjorde jag middag. Det var inge gott men Linus verkade tycka om det, och det var väl huvudsaken. Stekte kycklinginnerfiléer och en bröstfilée och gjorde klyftpotatis till det. Linus gjorde en currysås. Hövva!
Önskar jag hade nå gratängformar så jag kan göra olika gratänger och Lasange!!!!!!!
 
Efter maten diskade Linus och jag tog fram dammsugaren och dammsög. Ligger nu i sängen och njuter av min fina lägenhet medan nörden sitter inne i köket och spelar.
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Olivia

hahaha älskar sista bilden !!!!!!

2013-04-22 @ 20:55:06
URL: http://olivialindqvist.webblogg.se
Postat av: Anonym

din fula jävel! <3

2013-04-22 @ 21:13:41
Postat av: Anonym

den där anonyma kommentaren är från mig Malin jönsson, men vågade inte skriva ut mitt namn! :')))

2013-04-22 @ 21:14:22
Postat av: ZOOFIE

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH MEN BILDEN

2013-04-24 @ 14:03:26
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0