Hej igen!

Haallååå?? *eko* *eko*
 
Oj oj oj, kommer ni ens ihåg mig? KLART NI GÖR!!!
Jag har helt tappat lusten med att blogga, har inte heller haft något direkt att skriva om heller. Har haft så mycket att tänka på nu på senaste att jag fan snart kopplar ur hjärnan, drar ut den och sedan slänger iväg den. Jag måste fatta ett beslut ganska snart, ett väldigt svårt men ändå enkelt. Hur jag än väljer så kommer jag bli både lycklig och olycklig. För vissa är det en stor självklarhet att jag ska göra det och det lutar åt det hållet faktiskt, men det är så skrämmande och läskigt att jag inte vet vad. Gör jag det inte kommer hela jag gå sönder, men ändå inte. ÅÅÅÅÅH!
PS. Nej jag har ej en bulle i ugnen DS.
 
Ja men vad händer annars i livet? Jag väntar på att de ska ringa från Lidl och be mig komma och jobba. De pratade om att jag skulle få börja jobba i maj redan på kvällar, och det är ap bra! Och på fredag är det min sista dag på Miroi. Börjar på nå annat grejs den 22 April istället och det är inte nå jobbcoachning utan bara nån aktivitet som jag måste göra enligt AF så jag inte bara går hemma och ruttnar.
 
Har även intervjuats av Sundsvalls Nyheter för nån vecka sedan och var till Bräcke med Linus och hans bror över påsk och hälsade på deras farmor. Nå himla mysigt var det! OCKSÅ får jag inte glömma att Linus tog med mig på en Monday Bar kryssning till Riga heller. Första kvällen var väl mindre mysig då den slutade väldigt tidigt för mig. Förkyldning + alkohol = icke trevligt handfat. Somnade vid 11 tiden på kvällen och vaknade när Linus kom tillbaka vid 4 tiden och halvsov fram tills 6. Sedan kunde jag inte sova nå mer och var då vaken till klockan 3 natten efter. Jag hade väldigt roligt och träffade på mycket trevligt folk.
 
Idag så vaknade jag upp av att mitt ben var fastklibbat i Linus täcke. Kollade vad det var och det var visst ett Wienegum som hamnat i sängen och fört mig och täcket närmare. Så trevligt!
Linus är hos sin jobbcoach idag och jag sitter hemma hos honom och fördriver tiden med datorn.
 
På lördag har jag en dejt med Olivia på dagen för lite lunch. Har inte träffat henne på hur länge som helst så det var väl äntligen på tiden att vi träffas då. På lördagskväll ska jag och Linus hem till Elin och Joel för att käka tacos och roliga sällskapspel.
 
Nä, tar väl och avslutar detta inlägg innan jag tröttar ut er totalt. Här kommer det några bilder:
 

Fotograferade Elin hemma hos henne.
 
 
 
Linus on tha Monday Bar med någon random.
 
Jag och en nalle på kryssningen.
 
 
Var på dop.
 
Spelade kort med pappa, Niklas och Fredrik.
 
Momma och jag tog en fika på stan.
 
Elins fina kissemiss Bruce.
 
Soligt och fint i Bräcke.
 
Jag och Linus lagade gomiddag hemma hos mig.
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0