Onsdag

Howdy cowboys!
 
Sitter nyduschad i sängen och är glad över att jag inte sitter här naken eftersom jag har taklampan tänd på högsta och det gick upp en man på taket och krattade som kan se rakt ner till min lägenhet. Tur att det inte var 10 minuter tidigare, då vet jag inte vad jag hade gjort..Hehe.
 
Igår vid 5 bokade jag en tvätttid från 15-19 och från 19-22 eftersom ingen annan hade bokat och jag tänkte slå till stort och tvätta handdukar, lakan osv. Halv 7 var jag på väg ner och skulle tvätta, ja men tro int på faan att broccolin som bor på våningen ovanför mig höll på att tvätta. Så jag ställde min påse där nere med all min tvätt och gick upp. Väntade tills jag hörde att hon var på väg ner för då tänkte jag väl att hon skulle ta med sig sin tvätt upp. När hon väl hade gått ner och kommit upp så gick jag sedan ner i hopp om att hon var klar, men nä. Då har hon pulat in fulla torktumlaren med kläder och stoppat in en ny maskin.
Strax efter 10 fick jag nog eftersom jag ville sova på rena och torra lakan så jag gick ner, hängde upp hennes tvätt och tog ur hennes torra kläder ur tumlaren för att sedan tvätta min tvätt.
Vid 1 i natt gick jag ner för att hämta min sista tvätt ur tumlaren. Jag som var hur trött som helst och hade tänkt försöka sova tidigt.
 
Aja, nu ska jag ta och göra mig klar för att gå till Linus mammas jobb för att sedan åka in till Birsta. Det ska bli kul! :-)
 
Ma råkes!
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

du kommer skrämma alla på birsta om du ska se ut så där.. hahahaha <3

Svar: Typ det som var meningen! :') <3
Jessica Engström

2012-11-21 @ 15:27:20
URL: http://malinjnsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0