Tisdag

Hola jordsbor! 
 
Hur äre mä er rå? Med mig är det i alla fall bättre. Det blev ingen Miroi idag eftersom jag inte mådde sådär jätte bra imorse när jag vaknade så jag sjukanmälde mig och bestämde mig för att sova bort det. Jag har legat och vilat precis hela dagen förutom då jag fick panik på odammsugen lägenhet, så jag tog fram dammsugaren och tog mig ett varv i min 25 kvadratare och sög upp mina dammråttor till husdjur. När jag hade dammsugit klart så blev det så jobbigt i hela kroppen och jag blev kvav så jag fick lägga mig igen och fortsätta vila.
 
Just nu Skypar jag med Linus och äter en apelsin. mMMmm, mums på det! Och imorgon är jag ledig från Miroi och ska gå på bio på kvällen med Olivia. Gissa vilken film vi ska se? JUST DET!! Breaking Dawn part 2. Har väntat i ett helt år nu på den filmen så imorgon är det äntligen dags!
 
Nä men nu så ska jag väl ta och sluta skriva. Vi hörs imorgon!
 
 
 
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

Skitfilm x'D
haha men jag hade för mig att din lägenhet bara var 23 kvadrat :o min gamla var j 27 och den var ju bra mycket större än din :o Eller så känns det bara så pga att ditt kök är lite större och rummet mindre ^^

2012-11-14 @ 12:04:32
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0