Praktikdag 1

Det var inga som helst problem med att kliva upp tidigt imorse, kan bero på att det var stekhett inne på Linus rum och jag fort som attan ville fli mig ut där ifrån. :-)
 
Linus skjutsade mig till ICA och jag mötte upp en i personalen för att sedan skriva på typ 10 papper och sedan få en massa kläder. Det var andra praktikanter där som skulle börja samma dag så vi fick en liten rundtur runt i butiken. Sedan satte dom mig i en kassa som jag sedan satt i hela dagen då jag inte var på lunch eller rast.
Lite roligt, för de praktikanter som fick sätta sig vid kassorna heter Niklas, Veronica också var det ju jag Jessica. Kändes lite wierd när en i personalen sa ''Ja, Niklas, Jessica och Veronica kan följa med mig då''. Kändes som att det var någon i familjen som kallade på mig och mina syskon... Haha!
 
Men det känns riktigt bra där! Personalen är ju himla go och snäll! :-)
 
Min vänstra tutte rå.
 
Dagens outfitta.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

SV: Nämen, vad är detta?! :O en kommentar av Jessica på min blogg :ooo det var typ ett år sedan sist :o haha. Men ja, visst är de sjukt bra :O Det är tur att någon uppskattar lite av mina musiktips ibland ;)

Och vad snygg du ä ;D

2013-05-11 @ 19:13:51
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0