...

Jag ska starta en ny blogg så småningom. Antingen börjar jag om helt från början eller så flyttar jag mina gamla inlägg och så dit till den nya bloggen.

Iallafall är jag hemma från skolan idag. Dumma bivärkningar från vaccinet jag tog igår morse.
Jag vart ju lagomt less igår när jag kom till skolan.
Jag hade fått klivit upp tidigt på min sovmorgon för att ta sprutan. När jag kom hem somnade jag i en kvart tills jag var tvungen att gå till 9 bussen. På bussen somnade jag hela vägen in till Sundvall. Jag var så himla trött! När jag kom till skolan och hade hämtat mina saker och hade satt mig vid alla andra så Zoofie ba: Datakunskapen är inställd. Vi börjar klockan 12.
Suck..

Jag fick sluta tidigare från skolan så jag hann med 20 över 2 bussen. Även då somnade jag nästan hela vägen hem. Jag lade mig i soffan invirrad i min filt och kollade på tv tills vi skulle äta. Efter maten gick jag upp och lade mig igen och somnade. Tillslut vaknade jag vid 7 och gick in på mitt rum för att starta datorn. Medan den startade tänkte jag bara lägga huvudet åt sidan en stund tills den hade laddat klart, men jag somnade igen. Jag vaknade tillslut och bestämde att jag skulle tvätta ansiktet och göra kväll. Men jag somnade inte förens vid 11 inatt. Jag var hur trött som helst men kunde inte somna.

Okej, det här var ju sååå intressant att läsa. Haha, ha det så bra. Själv ska jag starta en film nu och försöka glömma bort mitt sprängonda huvud och min onda arm. Hoppas jag kanske somnar en stund också! ;)




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: emma

fan va tråkigt. krya på dig sötnos!

Postat av: Z A N D R A :)

Helluu! :D

allt bra?

2009-11-18 @ 19:59:02
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: Linn

Nejmen varför byta? :O Hoppas de gått överbiverkningarna! :)

2009-11-20 @ 21:30:32
URL: http://theworldfromhere.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

Haft en bra lördag? :D

2009-11-21 @ 21:29:16
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: emma

jotack bara bra (: vad gör du ikväll?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0