05:09

Klockan har slagit morgon och hade jag gått i skolan så hade klockan min ringt för 10 min sen. Jag ligger vaken och kan inte sova. Ligger bara och vrider och vänder på mig med alldeles för många tankar i skallen.
Har hört konstiga knackningar i natt också vilket har gjort att jag har legat på min vakt.

Är hos Momma min i Brunflo och har varit här sedan i onsdags. Återresa på måndag igen, både med sorg och glädje i hjärtat vilket det även var när jag åkte från Sundsvall. Känns så trist att lämna familjen men samtidigt ska det bli skönt att få komma hem igen och gosa in sig i favoritfamnen.

Just nu ligger jag och funderar på om det är värt att somna? Är ju trött så frågan är ju om jag klarar mig vaken hela dagen? Ska ju på kalas imorgon då min 7 åriga lillasyster fyller 15........ Tjejen som typ igår sprang omkring med en enögig docka som hon kallade för Jonathan, som jag hjälpte till att byta blöja på typ förra månaden och som jag hämtade på dagis för någon vecka sedan??? Herre Gud, vart är världen på väg? Allting går ju så fort? Även att min lillebror fyller 18 snart.... Även fast han är ett år yngre än mig så kommer han alltid att vara typ 13 år för mig.

det är så sjukt hur långt in i livet vi har kommit. Min storasyster Helena har två barn redan, ett på 3,3 år och den andra på 1,7 år.
Också Niklas då som blir 21 snart. Lillkillen som hade sitt egna snorkusparadis och som alltid sov med sina goseelefanter.

Så mycket som vi fem har gått igenom under våra år. Trots att vi har varit världens bråkigaste ungar som slogs och typ ville döda varandra, så står vi varandra så nära idag. Ni har gjort min barndom. Det är med er som jag har dom bästa minnena med som barn. Jag älskar er!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Olivia

Vilket fint inlägg jessica!

2012-09-23 @ 11:23:40
URL: http://olivialindqvist.webblogg.se
Postat av: Linn

Finis, vilka ord! Så hoppfullt det låter, och livet fortsätter trots att det ibland känns som tiden står stilla.
Det är så roligt att läsa hur nära ni står varandra, fina familjen vill man alltid ha nära. Always and forever.

2012-09-23 @ 12:58:20
URL: http://livemylifeinnorway.blogg.se
Postat av: ZOOFIE

Underbart inlägg, fina Jessica! <3

2012-09-24 @ 15:36:49
URL: http://zoofie.se
Postat av: Moster

Jättefint gumman, det värmer i hjärtat. :) Hoppas även din "andra" familj betyder lika mycket. Älskar dig av hela mitt hjärta och det vet du att det finns fler som göra. <3

2012-09-25 @ 15:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0