Åh, det var då, som nu, till sist, för alltid

Yo friends!
 
Sitter här jag och lyssnar på musik och bläddrar bland en massa gamla videosar på Youtube samtidigt som jag småsneglar mot Linus som sitter och tittar på Doctor Who. Tycker inte att det ser så spännande och bra ut över huvud taget, men han gillar ju såna där serier och filmer med rymdskepp, pangpang, riddar, konstiga monster, superhjältar och stora plåt''robotar'' som kan gå och prata. Men jag älskar väl människan för det!
Själv så är jag inte så där jätte förtjust i såna filmer, men skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte en enda sån film var bra, för jodå, det finns faktiskt någon enstaka sådan film som jag tycker är bra... faktiskt.
 
Hur som helst. Åt surströmming igår för första gången i hela mitt liv. Linus föräldrar åt det igår så jag bestämde mig för att övervinna rädslan och faktiskt smaka. Det var helt okej. Men det var väl inte sådär gott att det är något som jag kommer att gå och längta efter, men det är ändå något som jag kan äta igen.
 
Spelade också Diablo för första gången i mitt liv igår med. Linus lillebror hjälpte mig med att fixa det till min dator och så att jag fick komma igång. Har fått en liten inblick på det så förstår jag mig på det mer än vad jag gjorde förut. Det var lite roligt att spela men inte så pass att jag vill sitta och nörda 24/7. Spelade tills jag kom till level 9 och dödade en boss, sedan kunde jag inte spela mer för eftersom det var en gratisgrej så jag måste betala för att fortsätta spela, vilket jag inte tänker göra. :-)))
 
Imorgon ska jag iväg och träna på Gold's med Zoofie. Eftersom att vi båda har skrivit oss i Sundsvall nyligen så har vi fått en gratis provapå vecka där som vi hade tänkt utnyttja till veckan. Det ska bli skönt att röra lite på sig. Har ju inte gjort det sedan jag slutade på konditions-gympan och Zumban i våras förutom en gång i somras då jag följde med Elin till gymmet hemma hos henne. Jag ska även träffa Elin någon dag i veckan med, men vilken dag det är vet vi inte riktigt än.
 
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

Jag gillar Linus. Jag älskar Doctor Who. Men bara från 9-11 doktorn. Det allra äldsta vägrar jag titta på. :))) Vilket tittar han på? :d

2012-09-09 @ 22:38:02
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0