Nattinatti!

Äntligen funkar det att ansluta med telefoninternet till datorn. Har haft lite problem med det förut men nu ville det typ bara funka? Knepigt det kan vara med teknik ibland.
 
Vad gör jag då? Har alldeles just skrivit klart inlägget nedan som jag har suttit och hållit på med i en timma typ. Annars ligger jag i sängen och lyssnar på musik.
Ringde vårdcentralen idag i hopp om att få en tid där fortast möjligt vilket jag fick. Gjorde mig i ordning och var där lagom till 5. Fick sitta och vänta i nästan två timmar på att få veta provsvaren. När klockan var 18:40 fick jag gå, och då skulle jag på apoteket som stängde 19:00 och hämta ut medicin. Fick ju så lov att kuta min väg dit.
Det är ju så att jag har urinvägsinfektion. Fick det för någon vecka sedan men tänkte först att jag skulle hälla i mig vatten, tranbärsjuice och citronvatten. Det funkade faktiskt men det kom sedan tillbaka och jag kände bara av det till och från, men idag fick jag nog och tog tummen ur röven och ringde till vårdcentralen. Har fått antibiotika som jag ska äta i fem dagar så jag håller tummarna mina att det ska hjälpa. Ja, inte för att ni säkert ville läsa om mina puppbesvär rå, men aah. Så ligger det till... :-)
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har peelat ansiktet och kroppen, lyssnat på bra musik, tittat på tv och även spelat Sims. Nä hörrni, nu är det väl dags att tänka på refrängen. Har sovit jätte dåligt de tre senaste nätterna så jag tar nog och stänger ner datorn och såver litte.
 
 
Lägger upp en av mina videosar från Kent konserten.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0