Back in Sundsvall again

Helloooo!

Är tillbaka i Sundsvall igen och har varit det sedan i torsdag klockan halv 12 på natten. Tog 9 tåget från Brunflo eftersom jag, Momma och Mikael var och hälsade på min moster för att samlas lite då det var mammas årsdag. Det har nämligen gått 4 år sedan hon bestämde sig för att lämna oss här nere och vaka oss där uppifrån istället.

Helena, Dennis och mina två favvopojkar Theo och Kimmie hade åkt till sundsvall i torsdags de med men hade åkt lite tidigare. De bodde i en stuga typ 8 km från stan så Dennis hämtade upp mig på tågstationen och körde mig till dem då jag skulle sova i extrasängen. Ungarna sov ju såklart då jag kom och på morgonen var det väldigt brydd att jag låg och sov i sängen, haha.
Vi åkte till IKEA/Birsta och var där från 10-4/5-tiden. Vi åkte sedan och åt på en pizzeria och for sedan till mig för de skulle hjälpa mig med att få upp min gardinstång och gardiner. De for tillbaka till stugan och jag for hem till Linus där jag fortfarande är. Han sitter just nu och spelar Diablo så jag passar på att blogga lite.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog åka hem till lägenheten och röja upp lite där samt handla hem en massa mat då mitt kylskåp innehåller en gammal mjölk, en halv citron, rödbetor och en äppelmosburk. :)))

Det var väl allt från den här gången. Ma råkes!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0