Torsdag

God kväll! Jag har lagt mig efter att ha tagit en dusch och gjort i ordning en matlåda inför morgondagens jobbpass. Sista jobbdagen för oss sommarvikarier eftersom ordinarie personal kommer tillbaka nu från deras semester. Känns både skönt och tråkigt. Trivs på ICA faktiskt. Nåväl, får ta och hänga en massa på arbetsförmedlingen nurå. :)))


Och vad har hänt de senaste dagarna då? Jag har varit med en hel del med Linus och jag har jobbat. Fredrik, min lillebror, kom i tisdags med tåget från Gävle så jag mötte upp honom och väntade sedan in pappa som körde från Brunflo. De nattade hemma hos mig på golvet. På kvällen gick vi omkring lite nere på stan och sedan på väg hem svängde vi in på Hemmakväll och köpte filmer och godis som vi sedan tittade på innan vi lade oss och sov. Morgonen efter vaknade vi tidigt och åkte in till Birsta och gick omkring där inne. Sedan tog vi en runda inne på IKEA. Jag fick med mig några hyllor hem som pappa hjälpte mig sätta upp. Fick en jätte fin lampa av han också som han också hängde upp. Nu ekar det inte lika mycket i lill-lyan min. :)))
Idag vaknade jag upp bredvid mitt fina hjärta efter att ha sovit riktigt gott. Åkte in till stan vid 3 för att träffa Sandra för en fika. När jag sitter på bussen så sitter jag och fifflar lite med telefonen och lyssnar på musik, så hör jag hur bussen tutar jätte mycket och tvärnitar, så tittar jag upp och ser en bil alldeles bredvid mig som körde in i bussen där jag satt. Hör en man som sitter på några säten bakom mig ropa "åh herre gud" och jag blev lite småchockad. Men det var ingen stor krock, det var inget som kändes och bussen åkte bara vidare. Såg sedan när jag klev av att det blev en liten buckla på bussen.

 

En annan händelse från idag var att jag såg världens absoluta bästaste bloggerska på stan. HanaPee (Hanna Persson). Hehe tyckte det var coolt! :)))

 


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

Kom du på det nu, särjecka? :D

2012-08-10 @ 01:21:03
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0