Walking between the raindrops with you

Käraste, har ej haft någon lust att blogga de senaste dagarna. Har faktiskt börjat på en massa inlägg men har inte riktigt orkat fortsatt med dem eller bara tyckt de har varit dåliga så jag bara har tryckt bort och struntat i'et.
 
Hur har allt varit de senaste dagarna då? Allt har bara varit riktigt bra. Allt känns bara så sjukt bra! Har min fina fästman hemma för gott (för er som missat så har vi förlovat oss rå) och det är jag så lycklig över!
Längtar tills imorgon också för då kommer äntligen Malin ner till mä och ska sleepa over tills på måndag då jag bilar med henne hem till Brunflo (hoppas på att få dunka Curtiz och Backstreet Boys i bilden då). Stannar då i Brunflo tills på torsdag då jag åker hem till Sundsvall igen. Under tiden Malin är här så ska vi hinna med att göra IKEA och Birsta City. Vi ska även på kalas imorgonkväll hemma hos Linus då hans lillebror snart fyller år på julafton samt hitta på nå annat trevligt i Svallet. :-)))
 
Just nu ligger jag i min iskalla lägenget och lyssnar på Lifehouses nyaste och är typ kär. Älskar när jag hittar låtar med det där lilla extra! Tyckte det var dags för Lifehouse att komma med ett nytt album dessutom. Såg på Spottan att de hade kommit ut ett och jag började genast lyssna.
 
Nä nu ska jag nog ta och sova så det kan bli morgon snabbare och Malin kan komma någon gång! Lägger upp lite bilder från de senaste dagarna.
 
Fingre mitt nu för tiden rå
 
 
 
Klippte av mä håre
 
Bakade knäck och ischoklad med Pelin
 
Knäckjävel...
 
Blåsan sprack..
 
Skinnflörpen låssnade.
 
Har tränat och så.
 

Godnatt nurå!
 
 
 
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0