I really wish there was a way to turn off my brain for a couple hours

Tja! 

Är helt slut i huvudet ikväll efter att ha räknat alla papperskassar, de två olika sorters plastkassarna, återanvändbara kassarna och fryskassarna vi har på lidl. Varenda jäkla en har jag räknat! + att jag har räknat varenda jäkla glassbytta, alla grönsakspåsar och alla pommespåsar. Ni som är och handlar på Lidl vet ju att det finns en hel del att välja på. Men så är det ju när det är inventering. Skulle egentligen vara ledig idag men precis alla var tvungen att jobba bara för att påbörja inventeringen som vi ska hålla på med hela dagen imorgon.
 
10 i 10 kom jag hem från jobbet ikväll. Det var egentligen väntat att jag skulle gå hem 20:30, men det blev lite övertid. Imorgon väntar ett 10 timmars pass, 06:30 ska jag vara på plats! Det betyder väl att jag borde sova nu va? Fast det kommer jag ändå inte kunna göra än. Sov inte så jätte mycket i natt. Det var inte förrän efter 7 på morgonen jag somnade om och sov till halv 1 idag....... Men så kan det gå när det är mysigt i sängen. :-)
 
I helgen blir det full rulle med jobb. Måste också försöka få in ett gympass också. Har inte tränat på hela veckan och jag får typ panik?? 
 
Nä, ska slå på ett OTH avsnitt och se om jag kanske somnar till det... Godnatt! 
 
Svettig tjej efter ett Afrikanskdans-pass på gymmet i söndags.
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0