Göteborg

För två månader sedan bilade jag och Malin ner till Varbeg. Vi for på måndagen och kom hem måndagen veckan efter. Vi spenderade en kväll och två hela dagar på Liseberg vilket även var resans mål. Vi bodde mitt ute helt i ingenstans i världens mest läskigaste och nedsläckta bond-by där det finns fullt med majsfält och annat läskigt (men har ni sett Children of the corn eller???!!!). 

Vi anlände vid halt tolv på natten, till Malins pojkväns brors lägenhet där vi bodde under hela veckan, efter att vi har bilat sedan klockan 7 på morgonen och sedan ett stopp på Lotta på Liseberg. Det var som att man var med i en skräckfilm när man satt i bilen där och försökte se sig omkring i bilen i byn där han bodde. Inte ett lyse tänt förutom lamporna på bilen då. För att inte nämna paniken när vi var så sjukt nära på att krocka med ett rådjur. :-))
På Onsdagen kom resten av gänget ner från Östersund. Vi bodde 7 personer i lägenheten.
Två helt lyckade utgångar då alla höll ihop, Ullared, bakisdagar, vara full och springa i majsfältet mitt i natten, en shopping dag på stan och mycket mer. Helix får vi ju inte glömma! Åkte den hela 3 gånger. Första gången bestämde vi oss att det var det första vi skulle göra innan vi åker någon annan karusell. Sagt och gjort. Så sjukt kul och härlig! Dock blev det ju ett sådant tryck i ansiktet att man knappt kunde andas eller forma ansiktet så som man ville så man satt ju där i sätet som världens cp. Men herre gud vad nervös jag var när vi hade satt oss och låst fast spännet och vi började röra på oss. Ville ju bara dö! Men jag satte mig i stolen en andra och en tredje gång. 
 
Nåja, här kommer några bilder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0