Who do you think you are?

Jaha, har alla haft en god jul nudå? Ska man nu äntligen få slippa det där förbannade snacket om julen nu? Jag bojkottade julen i år och jobbade ett 9 timmars pass istället och när jag kom hem gjorde jag mig en knäckebrödspizza som måste ha varit den absolut godaste pizzan jag ska ha ätit! Så himla enkelt att göra och nyttigare än en flottigpizza man köper på en pizzeria. Den var så god att jag längtar tills imorgon så jag kan äta upp min andra pizzahalva till middag. Eller till lunch... eller så kanske jag inte orkar hålla mig längre och äter dem tills kvällsfika...
 
Alltså stod på jobbet idag och verkligen njöt när vi tog bort julhyllan. Började då drömma mig bort tills då det är Påsk. När det är Påsk så är det ju vår, och när det är vår så är det ju snart sommar! Jag kände verkligen friden i kroppen när jag stod där och stirrade tomt ut i luften och hade alla möjliga glada tankar om våren och sommaren.. tills någon vinkar med sin hand framför ansiktet för att få kontakt med mig och frågade efter pepparkakshus. Såklart. Alltid är det någon som ska förstöra när man börjar må bra och faktiskt njuter lite. Men men, man börjar väl bli van? Hände ju senast igår kväll. 
Jag satt här hemma fridfull och nöjd med hur saker och ting faktiskt är, men så började en massa otrevliga sms levereras till min telefon. Det började göra ont i hela kroppen från topp till tå och jag satt med hjärtat i halsgropen. Jag var så jäkla förbannad och förvirrad över att personen fortfarande hade mage till att höra av sig till mig igen. Men ja, saker blir bara tydligare och mycket enklare att gå ifrån. Så är det med det! Kvällen räddades av fina vänner och lite mer. :-)
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

gioooottt

2013-12-25 @ 11:43:22
URL: http://mohammedis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0