Lördag

Sitter hemma hos Linus och väntar på att han ska komma hem. Han är och skriver högskoleprov och har gjort det sedan halv 9 imorse. Under tiden har jag sovit ut, kollat på Sex and the city och suttit ute i finvädret och druckit kaffe med svärisarna vilket var riktigt mysigt och trevligt. Det var varmt och det kändes som om att det var vår. Sjukt att man kan få såna känslor när det är höst och snart vinter, men jag klagar inte! Jag älskar sommaren och våren och hatar hösten och vintern, men det här är faktiskt första året som jag känner att det faktiskt inte gör något med hösten eller vintern. Jag ser fram emot vintern? Haha vad hände? Jag måste ha ramlat och slagit huvudet eller något för helt plötsligt blev jag helt positiv till vintern.
Tänk er en mörk kväll, snön faller lätt och det är alldeles knäppt tyst ute. Det är inge kallt och man står där och tittar på stjärnorna och hoppas på att få se ett fall. Så himla härligt! Annat som jag ser fram emot med vintern är att få spela in en ny skridskovideo tillsammans med Malin, hoppa i djupsnö, åka pulka för att sedan komma in stelfrusen och dricka varmchoklad i varma kläder.
Det enda jag inte ser fram emot är julen. Det där med glädjen för julen dog ut för länge sen och jag vet inte om den glädjen kommer att komma tillbaka innan jag själv får barn. Det är det att julen bringer för många hemska minnen vilket gör att så fort jag ser julprylar i affärerna eller hör julmusik så knyter det i magen. Det vore ju riktigt skönt att ha ett jobb som man kunde jobba på julaftonar.
 
Nu ska jag ta och hjälpa Linus mamma med middagen och sedan gosa in mig i Linus när han kommer hem. Ha det så bra!
 
 
 
 
 

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

där ser man din hockeyskada också :') måste spela in en riktigt bra film i vinter ;) <3

2012-10-27 @ 20:40:56
URL: http://malinjnsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0