ONSDAG

Idag avslutades Arbetsmiljö och säkerhets kursen. Har ingen aning om vad för betyg jag kommer få, men det visar sig väl på schoolsoft senare. Så nu varje onsdagar fram tills studenten så kommer jag att börja kvart över 3. Det kääänns... förjävla bra kan jag säga er!

Vad hemma till 1 idag och satte mig och tittade på Ellen Degeneres show. Har sedan inte gjort så mycket mer förutom att ha druckit en kopp té. Mumma! Ska ta och göra något att äta för nu börjar min mage kurra. AnnMarie och Bosse är inte hemma och det är oklart när de kommer att komma hem, så jag får göra något så länge.

Jo juste! Igår gick jag iväg och testade gympa på Gnarps Viljan. Ah, det är något jag definitivt tänker fortsätta med, för fy faro vad jobbigt det var! Svetten bara rann på mig! När det kändes som om att det bara var 10 minuter kvar av en timma så kollade jag på klockan och det hade bara gått 26 minuter. Jag var helt död då. Ville bara springa iväg och spy blod kändes det som. Men roligt var det!! Täningsvärk idag? - Jo tack du!




Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0