Praktikplats - Check!

Praktikplats fixad! Gissa vart jag ska vara? gissa rå!! - Jajamen, det blir tre veckor på Ica Stjärnan här i Gnarp igen. Haha blir ni förvånad över att jag ska vara 4 gången på en Ica affär? Nä, tänkte väl det. Haha!
Ringde till chefen idag och han tog så gärna emot mig igen. :)))

Skulle egentligen på Zumba ikväll, men Amanda och Sandra skulle inte iväg och det är inte roligt att gå själv så jag stannade hemma och somnade till två timmar istället med Damian Rice i öronen. Kan säga att det verkligen behövdes! Trodde jag skulle somna på Multimedian under genomgången. Fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. Pratade även med min lärare om jag kunde gå så jag hann med den tidiga bussen, så slipper jag sitta i två timmar på nästa buss.
Har haft så ont i magen idag, bara för att jag stressade i mig mackorna imorse på 5 minuter och sedan var det någon slags kycklinggryta med ris till lunch som jag valde, och det visade sig att det typ bara bestod av en massa svamp och nästan ingen kyckling. Blev som vanligt inte mätt, utan bara mer hungrig.

Jahopp, har väl inte så mycket mer att skriva. Tänkte ladda upp en film som några i min klass har gjort. Tycker att den var bra men kunde inte sluta skratta i vissa stunder, haha! Duktiga killar!


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0