Har gått och blivit med Jeans

Efter skolan idag gick jag en sväng på stan i hopp om att hitta ett par jeans. Provade en massa olika svarta men det fanns inte ett enda par som passade. Jag gick förbi ett par blåa jeans några gånger och kunde inte låta bli att snegla på dem varje gång jag passerade. Sista gången jag gick förbi dem kunde jag inte låta bli att tafsa lite på dem. Suget att få testa dem blev allt mer och mer hysteriskt. Jag tog med mig byxorna och gick min väg till provhytten där jag slet av mig jackan och byxorna mina. Satte på byxorna och jävlar vad skön som var! De satt som smäck! Jag var ju ute efter ett par svarta jeans... inte ett par blåa... "Jaha, vad har jag gjort nudå?" tänkte jag. Jag ville ju absolut inte ta av mig dem eftersom de satt så himla snyggt och de var så otroligt sköna, men efter många om och men i provhytten så valde jag att köpa dem. De där svarta jeansen får vänta!

Kvart över 4 gick jag ut och ställde mig vid busshållsplatsen vid Navet. Bussen skulle gå 16:25 men gissa när bussen kom? gissa! - Just precis, klockan 5! Hade inte alls en massa köldskador då den kom, nej nej! Sedan körde bussen typ mellan 10-50 efter heeela vägen hem till Gnarp. Så himla segt! Jag som egentligen skulle vara hemma kvart över 5 var hemma halv 7. Om jag var hungrig? Jo en aning!

Nä, nu ska jag ta och leta lite youtubeklipp som jag kan skicka till Malin och skratta lite. H3h3, som vi typ alltid brukar göra. :))) Men först: En kopp té med honung! ♥

Älzkade bejbz ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: ZOOFIE

Vet inte riktigt om jag vill följa med ut, ni kommer vara så snygga allihopa juuuu...

2012-02-02 @ 22:18:32
URL: http://zoofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0