Tisdag

Halv 5 var jag vaken i morse. Tog tåget från Gnarp klockan 6 och for min väg till Gävle sjukhus för ett besök där. Idag fick jag prova tänder samt slipa lite på en framtand så den är alldeles konstig och känns som en katttunga. Tänderna skruvades in i munnen men det såg verkligen inte bra ut, det blev alldeles för snett så jag visade tänderna mer vid ena sidan än den andra, så om två veckor igen ska jag tillbaka igen för då har de gjort nya tänder efter nya mått och grejjer, så vi får hoppas på att de är bra, annars gör de ett par nya igen.

Igår kväll ringde jag upp storesyrran min och pratade ett tag om allt och inget. Har inte pratat med henne på väldigt länge. Jag hade tänkt gratta Kimmie som fyllde 1 år igår, men han hade redan hunnit somna. Jag hoppas på att kunna komma upp till Hoting på sportlovet så jag kan rå om dem allihopa!

Just nu sitter jag alldeles svettig och ska ta och hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Har varit iväg på ett riktigt jobbigt gympapass, men det behövdes verkligen! Ut med all ilska!

Lill Kimpa, 1 år. Tänk så tiden går fort! ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: malin jönsson

SV: borta !! :D <3

2012-02-14 @ 22:15:50
URL: http://malinjnsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0