Söndag, tyvärr

Ja idag är det söndag! Har sovit så himla dåligt i natt. Vaknat flera gånger och haft svårt för att somna om. Vaknade vid 8 och hade svårt att somna om. Sedan när jag väl hade somnat om så vaknade jag av att Andreas grävde i sin legolåda och göra ljudeffekter. Fick kliva upp och be honom stänga dörren till sitt rum. Sedan kunde jag ju inte alls somna om, så jag klev upp och åt frukost. Har sedan kollat runt på Internet efter en skinnjacka men inte fan finns det någon snygg billig någonstans. Annars har jag bara pluggat idag. Skrivit historiauppsats bland annat. Hatar't.

Förresten, alltså. Det är en svensk film som jag alltid har velat sett. Ända sedan jag var liten, typ 7-8 år så har jag velat sett den. Kommer ihåg att jag skulle se den med mamma och någon till, men jag fick typ bara se lite i början för den var visst inte barntillåten. Jag som tyckte att den verkade jätte bra!
Har sökt runt på Intranätet flera gånger efter någon sida där man kan ladda ner filmen. Det finns olika sidor, men antingen går inte filmen att ladda ner eller så stannar den på 99.9. Jag fick hem den en gång och var helt överlycklig över det. Sen när jag ska kolla på den var den helt hackig så det gick inte att kolla. Alltså, jag får panik! Kan man köpa den någonstans?


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0