Jag älskar dig!

... Dessa ord är väl det bästa man kan höra va? När jag hör det från min familj eller mina närmaste vänner som jag älskar, så blir jag alltid så varm. Det är äkta! 
Orden ska man inte missbruka, dvs. säga det till någon man innerst inne inte älskar. Ska man säga det så är det till någon man verkligen menar det till. Det ska kännas i hela kroppen, det är därför dessa ord är så betydelsefulla för det är mycket kärlek, och det betyder inte att man är kära i varandra eller måste vara det, utan det är mycket kärlek mellan kompisar också som kallas vänskapskärlek.
För mig så kan jag inte säga att jag älskar någon när jag inte vet så mycket om personen, eller har känt den personen i någon enstaka månad eller så, som typ 1-2. Det kan även ta längre tid, beroende på vilken person man är och vilken personen är. Alla är olika! Men jag tycker absolut inte att det är äkta när det gäller veckor.

När man blir äldre lär man sig hur mycket och vad dessa ord verkligen betyder. Det leder till att det används på rätt sätt och inte blir några falskheter och missbruk av det.
Om alla skulle säga det till alla så skulle ju inte "Jag älskar dig" ha någon betydelse, eller hur? Det skulle liksom vara lika vanligt och betyder lika mycket som "öh, du! Skickar du saltet är du snäll!" eller något sånt. Haha. Nej men jag tycker att det är så onödigt att säga det när man inte menar det, utan bara säger det för att liksom.  

Detta är mina egna åsikter. Ni andra kanske tycker helt annat och det får ni göra. Jag står fast vid mina jag! :-)

Jag älskar er!
























Lämna dina åsikter & tankar om inlägget
Postat av: Olivia

Sv; Hahhahahah ja jag dog ju lite när jag kände igen trosorna...! :'D



Hihi sötnos! Och apropå din blogg, apropå "Jag älskar dig", så håller jag med fullt ut! Sen måste jag bara säga att jag älskar dig, du är en så himla bra vän :)

2011-03-31 @ 19:43:17
URL: http://olivialindqvist.webblogg.se/
Postat av: malin jönsson

jag älskar dig med! :) <3

2011-03-31 @ 22:40:25
URL: http://malinjnsson.blogg.se/
Postat av: Peo

fina bilder :)

förresten..

Är du sugen på att tävla?

Jag har nämligen bloggtävlingar på g, Dagensbloggar och Dagenslåtar! Du får jättegärna vara med och tävla, tryck på länken under och anmäl dig. Lycka till ! :D



http://peeo.blogg.se/2011/march/dagensbloggar-dagenslatar.html#comment

2011-03-31 @ 22:57:41
URL: http://peeo.blogg.se/
Postat av: Ida

Härliga bilder :)

2011-03-31 @ 23:07:14
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: elin

jag älskar dig med! du är en bra vän som alltid finns där och är jättesnäll <3

2011-04-04 @ 20:38:15
URL: http://elinsofieulander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0