I will deny you, this world belongs to me

Hej kompis! Första gången jag bloggar denna vecka typ. Men kom hem från Hoting igår efter några så otroligt mysiga dagar där. Snuttat mycket bebis, lekt en massa med Theo och umgåts med syster. Vill så gärna åka tillbaka till dem!

Just nu sitter jag här och har lite ont i höften. Har varit duktig och tränat på gym idag tillsammans med Malin. Fick sluta tidigare än vad jag hade tänkt eftersom jag fick så ont i höften. Kanske inte är så bra att anstränga mig så mycket där eftersom jag opererade mig där för typ 4 månader sedan. Eller jag vet inte...
Men väntar på att Malin ska komma just nu. Vi ska kolla på Varning för barn som börjar om 5 minuter ser jag nu. Undra vart hon har tagit vägen då? Vi ska i alla fall svulla en massa gotta och dricka varm choklad. Borde egentligen duscha också, men orkar fan inte. Får göra det innan jag lägger mig ikväll.
Just det, innan vi gick och tränade följde jag med Malin och hennes mamma till en affär där de säljer balklänningar så de kunde mäta och sy upp hennes fina balklänning som hon är så fin i! :-)

Har ju fan ätit upp allt godis snart... Vart fan har du tagit vägen Milla? Klockan är ju fan 8 nu :o.

Mina fina och älskade syskonbarn. Lillebror och storebrorsan Theo. Den minsta har inget namn än,haha :-) ♥

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0