I know, I deserve better after all, I'll never let another teardrop fall

Ligger i min säng just nu nyduschad. Har varit och dansat ikväll. Fan, man känner verkligen hur den sätter sig. Det går bättre och bättre för varje gång. Kul! :-D Snart åker vi ju iväg också... Längtar!!

Nu ska jag ta och läsa igenom häftet med en massa stretchövningar som vi har prov på imorgon. Vet inte riktigt hur det ska gå, har inte haft tid eller lagt ner så mycket tid till det heller för jag har haft så mycket annat att göra att jag har både glömt bort det och struntat i det. Mja, vi återstår och ser hur det går!

Imorgon har jag sovmorgon vilket betyder att jag börjar 12 och får kliva upp halv 10 istället för 5. Men ska ändå upp 9 för att tvätta håret. Gjorde det aldrig i kväll då det inte hinner torka tills jag ska sova och jag vill inte sova med blött hår då det är både obekvämt och det kan börja mögla. Så jag måste typ alltid sitta vaken tills det har torkat någorlunda mycket så jag kan sedan sätta upp det. Men då blir håret alltid helt bajs dagen efter. Åh, hatar det!

Men nu tänkte jag lägga mig och sova. Lägger upp min underbara spotifylista som ni kan få lyssna på. Själv älskar jag den!

Klicka på bilden nedan:

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0