TISDAG

Idag är lilla Jessica inte sådär jätte kry inte. Har ont i hela kroppen och har halsont och är helt slut. Borde egentligen ha stannat hemma idag men nä, tar en alvedon och kämpar igenom hela dagen istället. Har varit borta nog nu från skolan och det känns inte som om att jag har råd med det. Skulle bara hamna efter en massa.
Jag får ta och köpa världens godaste té i cafét sedan och döva halsen lite. Och inte nog med min härliga sjuka så har jag fått utslag på armarna som bara kliar. Måste plågas igenom hela dagen utan att ta en allergitablett. Skulle jag ta en så plågar jag mig själv ännu mer eftersom jag bara blir tröttare av dem. Bäst att låta bli.
Edit: Och inte för att ovanstående problem skulle räcka, nu har jag fått världens jävla kramper i maggropen också.. Bara för att jag åt pepparkakor.

I alla fall så är det Lucia idag, och det märks. Nu på grafen så kom Niklas in och spelade en massa Lucia och jullåtar, hade med sig ljus och bjöd på pepparkakor, så nu är det väldigt mysigt här inne måste jag säga. Blir dock ljusare ute nu då det förstör ju det mysiga ganska mycket.

Nä, ska ta och fortsätta att arbeta här jag nu. Ma råkes!

 

Förresten, klicka in HÄR och titta på min och Amandas fina Lucia-animering som vi har gjort.


Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0