Var redo - Alltid redo!

Haha ja man har ju varit en liten scout i mina unga dar. Var med på både läger och hajk. På lägret åkte bara jag och min storebror Niklas iväg. Jag skulle dela tält med två tjejer som jag inte kände, blev kompis med dem rätt snabbt där borta. De lärde mig att göra "konster" eller vad man ska kalla det, med rockringar som vi sedan gjorde en show av inför andra scouter för att tjäna in pengar.
När vi skulle resa tälten gick jag ifrån en stund och började storböla för jag längtade hem till mamma så mycket. Haha gud, jag ville verkligen åka hem. Vi skulle vara borta i en vecka!!! Men när det var dags att åka hem så var jag som ledsen över det, haha.

Kommer ihåg att jag och en som jag delade tält med kom ifrån våran ledare och alla de andra. Jag kommer inte ihåg vad det var men han beskrev en väg åt oss som vi skulle gå och vips så var han borta och vi tappade ju totalt bort oss. Efter ett tag hittade vi tillbaka. Satt sedan i vårat tält och berättade för den andra som vi delade tält med vad som hade hänt och sa typ att vi tyckte han var dum och konstig, våran ledare då, för att det blev som det blev. Några sekunder efter går vi ur tältet och ser att ledaren står bara några meter från tältet och tittar på oss. Man ba: ehehehe *poker face*.

En annan gång när vi skulle vara i själva missionskyrkan en kväll så hade vi varit inne i snickarrummet där jag höll på att göra en "fin" "tavla" eller vad sjutton det nu var, till en ledare som skulle sluta den dagen där. Jag hade så himla lite kvar på den då vi var tvungen att samlas och avsluta kvällen. Jag tjatade och tjatade på att få göra färdigt den men de sa att jag fick göra klart den nästa vecka och att de kunde lämna den till honom, men jag ville ju lämna den personligen till honom. Jag blev så sur och gick in i pingisrummet och satte mig i en kartong under pingisbordet och vägrade att komma fram. Där under satt jag och tjurade medan alla andra satt inne i den stora salen och väntade på mig.
Inte blev jag klar med mitt mästerverk någon gång heller så han fick den aldrig. Haha, men asså snacka om vilken tönt jag var när jag var liten!

Här var vi på hajk. Jag och en som heter Sofia satt och gjorde pinnbröd.


Här är även Niklas och Fredrik med. Veronica syns inte men jag är det där korta ljushuvudet i grå jacka.


Haha en tidig morgon då jag och Niklas skulle på lägret. Fredrik står där bredvid men syns inte lika bra.

Lämna dina åsikter & tankar om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0